facebook
ZADZWOŃ
514 383 286
NASZA GALERIA
ZOBACZ
picture picture

Dodaj opinie

Autor
Wynik: 18+17=
Treść
Data wydarzenia
(dd.mm.rrrr)

Opinie



Autor: Aga i AdamData dodania: 11.07.2020Data wydarzenia: 13-06-2020
Z całego serca polecamy tych wspaniałych Chłopaków! Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego zespołu na nasze wesele! My, jak i każdy gość weselny był pod wrażeniem profesjonalizmu zespołu :) była PETARDAAA od samego początku - do samego końca wesela!!! Chłopaki porywają do tańca nawet najbardziej opornych :D Obsługa weselna, kamerzysta oraz fotograf wielokrotnie stwierdzili to co my- ciężko o drugi taki zespół (a z autopsji wiedzą co mówią!) <3 JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY


Autor: PiotrData dodania: 02.07.2019Data wydarzenia: 29.06.2019r
Serdecznie Polecamy wszystkim Zespół Effekt ! Przewspaniała zabawa przez całe wesele, bardzo miły kontakt i brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Chłopaki dali czadu i aż żal było że wesele się tak szybko skończyło. Wszyscy goście bardzo zadowoleni, a My - para młoda - w szczególności. Serdecznie Wam Dziękujemy :) Zapewniliście Nam niezapomniane wesele :) Szczerze Polecamy i Serdecznie Pozdrawiamy.


Autor: AniaData dodania: 13.10.2018Data wydarzenia: 13.10.2018
Polecam wszystkim w 100 % :) pozdrowienia chłopaki :)


Autor: AniaData dodania: 13.10.2018Data wydarzenia: 13.10.2018
Zespół znaleziony przypadkowo okazał sie strzałem w dziesiątkę


Autor: gość weselnyData dodania: 16.09.2018Data wydarzenia: 15.09.2018
Wczoraj byłam gościem na weselu, gdzie grał zespół Effekt- super zabawa, świetna gra, pełen profesjonalizm. Tylko chłopaki - proszę o więcej uśmiechu! Polecam :)


Autor: ALofeGloreriData dodania: 12.07.2018Data wydarzenia:
Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/en-pharmacie-cialis/


Autor: Asia i JarekData dodania: 04.06.2018Data wydarzenia: 02.06.2018
Zespół Effekt to najlepszy zespół jaki do tej pory słyszeliśmy! Nigdy nie wybawiliśmy się tak jak na własnym weselu! Chłopaki grają na pełnej petardzie, cudownie bawią gości różnorodnym repertuarem. Goście nie mogli wyjść z podziwu. Ponadto zespół cechuje wysoka kultura osobista, doskonały kontakt i niebywały profesjonalizm! Nie możemy się doczekać kiedy następnym razem Was usłyszymy na żywo! Bardzo dziękujmy za mega wesele :)


Autor: AbruidabydayData dodania: 16.04.2018Data wydarzenia:
First things first, you should set a limited target date because you will completely quit, such as several weeks from now. Core maca from the supplier energetix can be an herb that tests quite well for assorted males. https://www.cialissansordonnancefr24.com/test-cialis-generique/


Autor: Anna MakowiecData dodania: 30.10.2017Data wydarzenia: 14.10.2017r
Wybralismy zespol Effect calkowicie przypadkowo i nie z zadnego polecenia, ani nigdzie wczesniej na zywo ich nie slyszelismy, poszlismy poprostu na zywiol i musze powiedziec ze byl to calkowicie strzal w 10! Chlopaki sa swietni! Rozkrecili mega zabawe na naszym weselu! Dawno sie tak dobrze nie bawilam i bylam baaardzo pozytywnie zaskoczona! Duzo ludzi pytalo o namiary na nich i bardzo ich chwalili ze dawno sie tak nie wybawili! Polecam wszystkim kolejnym parom! Mają talent! Pozdrawiam chlopaki!


Autor: ArigeGeneevomiData dodania: 04.10.2017Data wydarzenia:
First things first, you need to set a limited target date when you are going to completely quit, including two or three weeks from now. He is content, as well as the complete opposite of our thoughts old age has in store for us.


Autor: ania podłopieńData dodania: 01.10.2017Data wydarzenia: 30.09.2017
dziękuję za /miłośc w zakopanem /nikt wcześnij nie zagrał tak super tej piosenki.


Autor: Paulina i ŁukaszData dodania: 26.09.2017Data wydarzenia: 16.09.2017
Świetny zespół ! Od początku do samego końca maksymalne zaangażowanie, super energia, bogaty repertuar i wyjątkowy klimat, które sprawiają, że wesele udane jest na 100 %. Chłopaki grają praktycznie bez przerw. Bardzo wiele osób było zdumionych i pytało gdzie znalazłem taki zespół, a właścicielka hotelu poprosiła o namiary do zespołu. Bardzo Wam dziękujemy i mamy nadzieję, że jeszcze się zobaczymy, bo zabawa przy Waszej muzyce jest rewelacyjna !!


Autor: KrystianData dodania: 18.09.2017Data wydarzenia:
Bawiłem się w sobotę gdzie grał zespol Effect, odnalazłem stronkę i nie mogę nic nie zostawić od siebie :) Rewelacyjny zespół, klasa sama w sobie. Wszystko zagrane na żywo, zero podkładow, szeroki repertuar, solowki, zagrywki nie można siedzieć na miejscu jak się ich słyszy :)


Autor: Basia &SzymonData dodania: 17.08.2017Data wydarzenia: 12.08.2017
Gorąco polecamy! Chłopaki grają niesamowicie :)) Każda piosenka jest wykonywana na pełnej petardzie !! Wiele osób pytało nas o namiary, a my polecamy z czystym sumieniem. Nigdy nie bawiliśmy się lepiej, niż na własnym weselu ;)DZIĘKUJEMY <3


Autor: Karolina & RafalData dodania: 04.06.2017Data wydarzenia: 24.09.2016
Super zespól naprawdę godny polecenia wszyscy mega zadowoleni pozdrawiam !!!!


Autor: Agnieszka DzieicData dodania: 23.11.2016Data wydarzenia:
Super zespół na wesele, gorąco polecamy, wesele udane na sto procent, Państwo Młodzi i wszyscy goście zadowoleni


Autor: M&MData dodania: 19.09.2016Data wydarzenia: 20.08.2016
Pełen profesjonalizm, ogromne zaangażowanie, mega talenty, świetna dykcja, rewelacyjny repertuar, a co za tym idzie zadowoleni Goście!!! A My? No cóż, do dzisiaj nie możemy wyjść z podziwu. Chłopaki, bardzo Wam dziękujemy :)


Autor: Karolina i MarcinData dodania: 21.07.2016Data wydarzenia: 02.07.2016
Polecamy serdecznie chłopaków! :) Grali świetnie na Naszym weselu :) Każde najmniejsze życzenie zostało spełnione, pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie z ich strony! :) Piosenki dobierane pod gości, fajne zabawy, bez problemu udało się przedłużyć o godzinę granie na poprawinach :) Goście zachwyceni, rodzice również a my - Młodzi już czekamy na jakąś kolejną okazję aby sie z Wami pobawimy na dancingu :-) Pozdrawiamy Was serdecznie i polecamy !!!!!!!!!!! :-)


Autor: Sylwia i PrzemekData dodania: 28.06.2016Data wydarzenia: 18.06.2016
Polecamy wszystkim Zespół Effekt. Dupno zabawa gwarantowana. Wszyscy goście zadowoleni i pełni podziwu. Życzymy kolejnego grania na Śląsku. Pozdrowienia dla Was chopy! Było Super! ;D


Autor: Joanna i RafałData dodania: 28.06.2016Data wydarzenia: 11.06.2016
Polecamy wszystkim Parą Młodym zespół Effekt. Ten młody, bardzo ambitny i utalentowany zespół, sprawi że wasze wesele będzie udane i wszyscy goście bedą sie bawić wspaniale przy ich muzyce. Dziękujemy jeszcze raz za wspaniałą zabawę, było świetnie, jesteśmy pod wrażeniem, tak trzymac!!! :)


Autor: Anna UrbańskaData dodania: 19.05.2016Data wydarzenia: 14.06.16
Mega fajny zespol. Talent idzie w parze z każdym z chłopaków . Wielki pozytyw!!! Jesteśmy ogromnie zadowoleni !!! Polecam zespół !!!:-)


Autor: Justyna KlęskData dodania: 26.10.2015Data wydarzenia:
Jeśli ktoś poszukuje na wesele zespołu ambitnego, z bogatym repertuarem który przypadnie do gustu osobą w każdym wieku, dodatkowo z utalentowanymi wokalistami i instrumentalistami, zarażającymi optymizmem i radością z każda kolejną wykonaną piosenka- to zespół Effekt jest najlepszym wyborem. Serdecznie polecam ;)


Autor: Karolina &Marek Data dodania: 26.10.2015Data wydarzenia: 17.10.2015r.
Witamy!Bardzo serdecznie chcieliśmy Wam podziękować za wspaniałe granie bo daliście czadu i rozkręciliście imprezę na maxa :-) taka orkiestra to skarb bo spisała się na medal :-) młode chłopaki a każdy z Gości jak ich zobaczył to pomyślał że będzie lipa dopóki nie zaczeli grać i potem nikt z parkietu nie schodził, także zespół polecamy z czystym sumieniem bo mają talent i zajebistą energię :-) a co do komentarza Asi to my się z tym nie zgadzamy bo zapewniliśmy swoją puszkę na dedykację i jak najbardziej są uczciwi :-) jesteśmy bardzo zadowoleni że mogliśmy Ich poznać i mamy nadzieję że jeszcze się kiedyś spotkamy:-) pozdrawiamy


Autor: Małgorzata i PiotrData dodania: 10.10.2015Data wydarzenia: 03.10.2015
POLECAMY !!! Panowie spisali się na medal , jesteśmy zachwyceni, goście pełni podziwu. Dziękujemy :)


Autor: Kasia&DawidData dodania: 06.10.2015Data wydarzenia: 26.09.2015
Chcielibyśmy podziękować za rewelacyjną zabawę którą w dużej mierze była wasza zasługą:) goście zachwyceni i pełni podziwu, ze tak młody zespół a tak genialnie gra:) Pełen profesjonalizm i ta nieopisana energia :) baaardzo dziękujemy i miejmy nadzieje do zobaczenia jeszcze na jakimś weselu:) Pozdrawiamy i gorąco polecamy przyszłym parom młodym:)


Autor: AsiaData dodania: 05.10.2015Data wydarzenia:
Witam! Grają super ale oszukują na kase. nie mają skrzynki na kase ale wkładają do kieszeni. A ile mają tych kieszeni to nikt nie wie. Nieuczciwi i tyle


Autor: Beata RodzajData dodania: 21.08.2015Data wydarzenia: 15,16.08.2015
W sobote 15.08 zespól grał na weselu mojej córki. Byliscie rewelacyjni, goscie bawili sie do ostatniego taktu, szkoda ze trwało to tylko dwa dni.Mam nadzieje ze spotkamy sie jeszcze na jakims weselu, gdyz jestescie sympatycznymi chłopakami i mimo tak młodego wieku gracie jak profesjonalisci. Wiecie co robic i gracie z pasją i wielkim zaangazowaniem.Jeszcze raz gorąco dziekuje i z pełną swiadomoscia polecam zespół Effekt.Pozdrawiam gorąco.


Autor: Angelika i ArkadiuszData dodania: 12.08.2015Data wydarzenia: 1.08.2015
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę do białego rana! Duzo humoru i mila atmosferę, mozemy polecić Wasz zespół w 100% kazdemu i wiemy ze będzię zadowolony :) dziękujemy raz jeszcze !!!


Autor: Ela i ŁukaszData dodania: 12.08.2015Data wydarzenia: 18.07.2015
Dziękujemy za fantastyczną oprawę muzyczną naszego wesela!!! Pełen profesjonalizm, poczucie humoru i wysoka kultura osobista :) Wszyscy goście MEGA zadowoleni!!!! Z całego serca POLECAMY i pozdrawiamy!! Wesele 18.07.2015 Ela i Łukasz :)


Autor: Iwona i Damian Data dodania: 03.08.2015Data wydarzenia: 04/07/2015r.
Polecamy wszystkim nie zdecydowanym Zespół Effekt. Do dziś nie milkną pytania gości: Skąd dorwaliście takich chłopaków, nie dość że młodzi to grają jak to powiedział jeden z wujków Effekciarsko że aż podłoga pęka w szwach. Polecamy najlepszą ekipę jaką mogliśmy sobie wymarzyć :))


Autor: Natalia i PiotrData dodania: 28.07.2015Data wydarzenia: 25.07.2015
Najlepszy zespół na świecie !!! :) Wszyscy goście byli zachwyceni :)


Autor: mariusz i emiliaData dodania: 17.05.2015Data wydarzenia: 25.04.2015
Jesteście rewelacyjni pomimo tak młodego wieku potraficie zabawić każdego gościa weselnego.Dziękujemy jeszcze raz za wspaniałą zabawe.Polecamy przyszłym parą młodym zespół EFFEKT.A zespołowi-grajcie tak dalej.Sołtys.


Autor: Kinga i GrzegorzData dodania: 09.05.2015Data wydarzenia: 25.04.2015
Najlepsza orkiestra jaką do tej pory słyszeliśmy, nie żałujemy naszego wyboru- wręcz przeciwnie, chłopaki spisali się na medal. Goście byli bardzo zadowoleni, ciągle się pytali skąd ich wytrzasnęliśmy. Potrafią zachęcić do zabawy, goście chętnie się bawili. Bardzo dziękujemy za udane wesele i polecamy z czystym sumieniem zespół Effekt następnym Parom. :D :)


Autor: Izabela i RafałData dodania: 13.08.2014Data wydarzenia: 9.08.2014
Dziękujemy bardzo za wspaniałą zabawę na naszym weselu, graliście super!!! Najlepszy zespół jaki słyszeliśmy!!! Polecamy wszystkim zespół Effekt! Pozdrawiamy ;)


Autor: Pawel&EwelinaData dodania: 05.08.2014Data wydarzenia: 26 07 2014
Jesli zespol na wesele to tylko Effekt z Jodlownika naprawde chlopaki super graja i goscie byli tak zadowoleni ze szok, jak tak mlode chlopaki moga tak swietnie grac i taki wprowadzac super klimat pelen luz kazdy podziwial i mowil ze nie da sie nie tanczyc jak tak "graja pod noge" jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru . jak tylko uslyszymy ze Effekt bedzie gdzies gral u znajomych to na 100% bedziemy jestescie warci kazdych pieniedzy pozdrawiamy was chlopacy :)


Autor: Kasia & KrystianData dodania: 01.07.2014Data wydarzenia: 28.06.2014
Dziękujemy serdecznie wam za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Goście weselni byli bardzo zadowoleni z naszego wyboru i jakości wykonywanych utworów na żywo oraz atmosfery jaką stworzył zespół na sali. Naprawdę szczerze polecamy. Przekonaliśmy się o tym osobiście !!!! Pozdrawiamy !!!!


Autor: Majka i ArekData dodania: 30.06.2014Data wydarzenia: 21.06.2014
Młodzi,pełni energii i wigoru.Najlepszy zespół na wesele.Polecamy każdemu kto chce mieć dobrą imprezę do białego rana i jeszcze dłużej.Z parkietu ludzie schodzili na czworaka.Nie bójcie się postawić na zespół EFFEKT mimo iż nie słyszeliście ich na żywo..gdyż grają o wiele lepiej niż na nagraniach,któe widnieją na stronie.POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY.


Autor: Dziewczyny z Roz... Data dodania: 24.06.2014Data wydarzenia: 21.06.2014
Zarąbista orkiestra, muzyka i ekipa. \"Tato\" Rysio super rymuje, a \"syn\" Wiesio go naśladuje:P Ogólnie najlepsze wesele na jakim byłam, a to wszystko miedzy innymi dzięki ich muzyce :D Mamy nadzieje że się jeszcze kiedyś zobaczymy :D Pozdrawiają fanki :)


Autor: Magda i MariuszData dodania: 19.06.2014Data wydarzenia: 08.06.2014
Rewalacja!! Super zabawa do białego rana. Pełen parkiet gości. Powtarzające się wciąż pytanie: skąd wzięliście ten zespół? 6 młodych,pełnych temperamentu z dużym poczuciem humoru Chłopaków, którzy potrafią porwać do tańca ze az nogi bola :) Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić zespół Effekt kazdemu!!Dzięki zespołowi gościom nie spieszyło się do domów :) Pełny profesjonalizm :) jestescie rewelacyjni!!!!!!!


Autor: Kasia&Krzyś Data dodania: 03.06.2014Data wydarzenia: 31.05.2014
Serdecznie dziękujemy za super zabawę. Wraz z gośćmi pozostajemy pod ogromnym wrażeniem, do dziś odbieramy gratulację za wybór zespołu. Polecamy wszystkim, wie wahajcie się wybierzcie zespół Effekt. pozdrawiamy i dziękujemy :-)


Autor: Basia i RafałData dodania: 31.10.2013Data wydarzenia: 26.10.2013
Serdecznie polecamy wszystkim Zespół Effekt! Zapewnili nam niesamowitą zabawę. Panowie mają profesjonalne podejście i bardzo bogaty repertuar. Przy ich graniu nogi same rwą się do tańca Wszyscy goście byli zadowoleni! Uważamy, że była to najwspanialsza oprawa muzyczna wesela jaką moglibyśmy sobie wyobrazić! Dziękujemy!


Autor: Kasia i AndrzejData dodania: 16.10.2013Data wydarzenia: 12.10.2013
Serdecznie Dziękujemy za wspaniałe granie. Goście bawili się świetnie. Gorąco polecamy Zespół Effekt! Jest on gwarantem udanego wesela i każdej imprezy.


Autor: Sylwia i PiotrekData dodania: 24.09.2013Data wydarzenia: 07,09,2013
Zespół Effekt grał na naszym weselu 7 września. Dzięki chłopakom impreza naprawdę się udała. Muzyka 100% na żywo. Grają baaaaaaaardzo energicznie Młody zespół ale godny polecenia !!!!


Autor: Sylwia I WaldekData dodania: 12.09.2013Data wydarzenia: 29.06.2013
Najlepsza i najwspanialsza oprawa wesela jaka moglismy sobie wyobrazic. Cudowne Chłopaki!! Graja wszystko, na żywo, prawie bez przerw na odpoczynek ;) Do tej pory goście dzwonia i gratuluja wyboru takiego zespołu!! Jak wejdziesz na parkiet to nie chcesz z niego schodzic. Profesjonalizm w kazdym calu!! Dziekujemy Wam serdecznie za idealny występ, życzymy sukcesów, i oczywiscie POLECAMY KAŻDEJ MŁODEJ PARZE!!!!!!!!


Autor: Emilia i ŁukaszData dodania: 08.09.2013Data wydarzenia: 24.08.2013
Serdecznie polecamy !!. jesteśmy dwa tygodnie po weselu a wciąż muzyka jaką grali chłopaki chodzi po głowie, było mega ! daliście radY!! w każdym calu profesjonalne podejście do tematu. dzięki !!!


Autor: Ewelina i Marcin z N. BrzeskaData dodania: 01.07.2013Data wydarzenia: 22.06.2013r
Zespół EFFEKT grał u nas 22 czerwca 2013r.Muzyka dostosowana do każdego.Od najmniejszego gościa po starszych.Pełen profesjonalizm.Wszyscy goście zadowoleni,łącznie z Nami.Gorąco polecamy:)


Autor: Gosia i Jacek z JurkowaData dodania: 26.06.2013Data wydarzenia: 08.09.2012
Chcielibyśmy bardzo gorąco podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną Naszego wesela.Dzięki Wam zabawa była niesamowita, wszyscy goście byli pod ogromnym wrażeniem zabaw oczepinowych. Repertuar super dla każdego coś fajnego. Dziękujemy Wam za pełen profesjonalizm i każdemu polecamy zespół Effekt. Pozdrawiamy!!! Gosia i Jacek :)


Autor: Ewelina i Piotr z KrakowaData dodania: 05.06.2013Data wydarzenia: 01-06-2013
Serdecznie polecamy zespół Effekt. Muzyka na naszym weselu bardzo się wszystkim podobała. Panowie grają dużo, bez zbędnych przerw, a nogi same rwą się do tańca. Przy tym wszystkim są bardzo mili i profesjonalnie podchodzą do wykonywanej pracy. Bardzo dziękujemy za oczarowanie naszych gości i parkiet pełen tańczących par przez całą noc. Gorąco polecamy :)


Autor: Sylwia i Piotr J.Data dodania: 15.05.2013Data wydarzenia:
Zespół Effekt grał u Nas na weselu dość niedawno temu i z całą pewnością możemy powiedzieć, że jest REWELACYJNY!!! Z całego serca gorąco ich Wszystkim polecamy. Pełen profesjonalizm i wzorowe zachowanie. A muzyka? Dla każdego i co najważniejsze sama ciągnie do tańca. Powiemy więcej nie zamienilibyśmy ich na nikogo innego!!! Wszystko było w porządku, a nawet i lepiej niż się sami spodziewaliśmy. Nasi goście jak i my ciągle jesteśmy pod ich wrażeniem. Koledzy...Dziękujemy Wam za świetną zabawę i za to, że dzięki Wam czuliśmy się tego dnia naprawdę wyjątkowo. Będziemy Was na pewno miło pamiętać Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy Sylwia i Piotr z Jaworzna


Aktualności

Polub nasz fanpage na facebooku:

facebook.com/zespoleffekt


 
 
Zapraszamy na stronę
Odwiedź Nasz Profil na PlanujemyWesele
zespół muzyczny na wesele Zespół EFFEKT
Copyright by www.zespoleffekt.pl - Wykonanie :Filip Filipiak